Συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων Cepal και Alpha Bank | Συμφωνία για επέκταση παροχών του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας

Αθήνα, 1/6/2021

 

Συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων
Cepal και Alpha Bank

Συμφωνία για επέκταση παροχών
του Συλλόγου Προσωπικού
Alpha Bank
σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας

 

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση του Συλλόγου μας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank.

Τον Σύλλογο μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος: Κων/νος Ξύστρας, ο Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Ψημμένος και τα μέλη του Δ.Σ.: Νίκος Καπνίσης και Θανάσης Αντεριώτης.

Από πλευράς του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank συμμετείχε το Προεδρείο αποτελούμενο από τους συν. Τάσο Γκιάτη, Παναγιώτη Αδαμόπουλο, Γιάννη Λάτση
και Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Τα δύο Διοικητικά Συμβούλια επαναβεβαίωσαν την αρχική θέση τους για απόλυτη συνεργασία, με σεβασμό στην αυτονομία της κάθε πλευράς, και κοινές δράσεις.

Το Προεδρείο του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank μας ενημέρωσε ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειες μας για τη διεύρυνση του Συλλόγου μας αφού στις βασικές αρχές και αξίες και οι δύο Σύλλογοι υπηρετούν την πολιτική του διαλόγου και της σύγχρονης συνδικαλιστικής πρακτικής.

Ως πρώτο δείγμα αυτής της συνεργασίας μας ανακοινώθηκε ότι ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank, θα διαθέσει (δωρεάν) έναν όροφο στα γραφεία του Συλλόγου,
με πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό, αίθουσα συγκεντρώσεων καθώς και δωρεάν νομική υποστήριξη από το νομικό επιτελείο του Συλλόγου.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Κων/νος Ξύστρας υπέβαλλε το αίτημα της επέκτασης όλων των παροχών του Συλλόγου της Alpha σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Προσωπικού Cepal Hellas.

Θεωρούμε ότι η θετική ανταπόκριση του Συλλόγου της Alpha στο αίτημα μας, δείχνει στην πράξη ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

 

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

 • Από 1.7.2021 όλα τα μέλη του Συλλόγου μας (και τα προστατευόμενα μέλη τους)
  θα απολαμβάνουν τις παροχές του Πολυϊατρείου του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank.
  Είναι η μόνη συνδικαλιστική οργάνωση που δημιούργησε δική της δομή πρωτοβάθμιας περίθαλψης και νοσοκομειακής κάλυψης με αναγνωρισμένους ιατρούς και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά Νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα της χώρας.
  Ήδη λειτουργούν δύο Πολυϊατρεία (Αθήνα, Θεσ/νικη) με στόχο την επέκταση των δομών.
  Αναλυτική παρουσίαση των παροχών του Πολυϊατρείου στην ιστοσελίδα: www.sab.gr
 • Από 1.7.2021 όλα τα μέλη του Συλλόγου μας μπορούν να γίνουν (εντελώς δωρεάν) μέλη του υπερσύγχρονου Γυμναστηρίου του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank.
  Το γυμναστήριο, 1.000 τ.μ., βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Χαρ.Τρικούπη 6-8-10) και διοικείται από προπονητική ομάδα για ομαδικά και ατομικά προγράμματα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.
  Αναλυτική παρουσίαση του Γυμναστηρίου στην ιστοσελίδα: www.sab.gr/fitnessclub/
 • Από 1.7.2021 όλα τα μέλη μας θα αποκτήσουν (χωρίς καμία επιβάρυνση) την χρεωστική Mastercard του Συλλόγου της Alpha που διπλασιάζει τους πόντους από τη χρήση της σε εταιρίες του προγράμματος bonus καθώς και τη συμμετοχή σε μοναδικές εκπτωτικές προσφορές.
 • Από 1.7.2021 όλα τα μέλη μας θα αποκτήσουν (δωρεάν) την κάρτα συνεργασιών του Συλλόγου που λειτουργεί εκπτωτικά σε μεγάλες επιχειρήσεις.
  Αναλυτική παρουσίαση στην ιστοσελίδα: www.sab.gr/prosfores
 • Όλα τα μέλη μας θα μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις αθλητικές ομάδες του Συλλόγου της Alpha.
  O Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank έχει ομάδες: ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, επιτραπέζια αντισφαίριση αλλά και μία μεγάλη ομάδα δρομέων που συμμετέχει σε διοργανώσεις μεσαίων, μεγάλων αποστάσεων και Μαραθωνίους.
 • Τέλος όλα τα μέλη μας θα έχουν πρόσβαση και συμμετοχή σε πολιτιστικές δραστηριότητες (παιδικές παραστάσεις κλπ.) και κυρίως σε σεμινάρια και ημερίδες.

 

Συνάδελφοι,

Αυτό είναι το πρώτο δείγμα γραφής του Συλλόγου μας.

Σύντομα θα αναλύσουμε σε όλους τις θέσεις μας για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΣΤΗ
CEPAL HELLAS ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί δημόσια τον Σύλλογο Προσωπικού της Alpha Bank για τη στήριξη του που πλέον αποδεικνύεται έμπρακτα.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
CEPAL HELLAS

 


Υ.Γ.   Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε τις  αιτήσεις εγγραφής στο Σύλλογο και τις αιτήσεις εγγραφής στις δομές που αναφέραμε.

Αφού συμπληρωθούν να σταλούν:

Όσοι ήδη έχουν εγγραφεί στο Σύλλογο να αποστείλουν τις υπόλοιπες αιτήσεις.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *