Πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων μας με τη Διοίκηση της Cepal Hellas

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο.3

Αθήνα, 14 Απριλίου 2022

 

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων μας

με τη Διοίκηση της Cepal Hellas

 

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 συνάντηση του Προεδρείου του Συλλόγου μας με τη Διοίκηση της Cepal Hellas.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Cepal Hellas κ. Αρτέμη Θεοδωρίδη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θεόδωρο Αθανασόπουλο και την Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού και Επικοινωνίας κα. Ειρήνη Ψημίτη, τον Σύλλογό μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Θεόδωρος Ψημμένος, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος  Κατσιάφλιακας και τα μέλη του Προεδρείου μας κ.κ. Κωνστανστίνος Ξύστρας, Θανάσης Αντεριώτης και Δημήτριος Κουλούσης.

Το Προεδρείο του Συλλόγου δήλωσε κατηγορηματικά ότι ο αξιόπιστος διάλογος και η συνεργασία των δύο πλευρών είναι προς όφελος όλων.

Ενημερώσαμε για τις θέσεις μας στα μεγάλα θέματα που απασχολούν το προσωπικό της Εταιρείας με κυρίαρχο αυτό της σύγκλισης, ομοιογένειας και κοινών κανόνων για το σύνολο των εργαζομένων στη Cepal.

Ενόψει των συζητήσεων που θα ακολουθήσουν για την υπογραφή συμφωνίας Συλλόγου – Διοίκησης, αναφερθήκαμε επιγραμματικά στα ζητήματα που θα θέσουμε στο Τραπέζι του διαλόγου.

Προτάξαμε όμως το πρόβλημα που ανέκυψε με την φορολόγηση ως παροχή του βρεφονηπιακού επιδόματος στους συναδέλφους που ήταν δικαιούχοι για το 2021.

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Αρτέμης Θεοδωρίδης δήλωσε ότι επιθυμεί την συνεργασία και το διάλογο με τον Σύλλογο σεβόμενος τους διακριτούς ρόλους της κάθε πλευράς.

Πολλά από τα θέματα που θίξαμε (Οργανισμός, Αξιολόγηση κλπ) ο Πρόεδρος τόνισε ότι αυτά αποτελούν βασική προτεραιότητα και της Διοίκησης.

Τέλος ανταποκρίθηκε στο δικαιολογημένο αίτημά μας για την τακτοποίηση του θέματος του βρεφονηπιακού επιδόματος και συμφωνήθηκε η άμεση εξεύρεση λύσης.

 

Συνάδελφοι,

Με την έναρξη των συζητήσεων θα σας ενημερώσουμε διεξοδικά για τις θέσεις και τις προτεραιότητες του Συλλόγου μας.

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΨΗΜΜΕΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                      ΞΥΣΤΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *