ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

Για την σχολική χρονιά 2022-2023  ο Σύλλογος μας προχώρησε σε συμφωνία  (σε Πανελλαδική κλίμακα) με τον ΟΜΙΛΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς δραστηριοποιείται εδώ και 35 χρόνια με συνέπεια και υπευθυνότητα και λειτουργεί 82 φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα.
Ο Όμιλός μας απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και σε φοιτητές με Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Εκπαιδευτική Ρομποτική, Πληροφορική και Φοιτητικό Φροντιστήριο και για τη σχολική χρονιά 2023-2024 προσφέρει έκπτωση 10% επί του τιμοκαταλόγου σε όλες τις υπηρεσίες του και σε όλο το δίκτυο των φυσικών μονάδων του, με την επίδειξη της εταιρικής σας κάρτας.
Οι Υπηρεσίες μας αναλυτικά

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Πουκαμισάς εφαρμόζουν ένα πρότυπο σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων, το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς, το οποίο, όπως έχει αποδειχτεί στην πράξη, αποφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα. Το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς έχει 5 βασικούς άξονες:
1. Το μάθημα με τους καλύτερους καθηγητές
2. Το μάθημα στο τραπέζι
3. Την πραγματική προσομοίωση εξετάσεων
4. Τον Σύμβουλο Καθηγητή για κάθε μαθητή, και
5. Τα ειδικά βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς

Αυτά τα διακριτά στοιχεία του εκπαιδευτικού μας συστήματος αποσκοπούν στη συνεχή βελτίωση των επιδόσεων κάθε μαθητή ξεχωριστά, μέχρι να επιτύχει τον τελικό του στόχο, την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς καλύπτουν τον χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς. Τα «Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς» αποτελούν ένα δίκτυο 81 Κέντρων Μελέτης σε όλη την Ελλάδα, που προσφέρουν πλήρη υποστήριξη στους μαθητές του Δημοτικού στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους για την επόμενη μέρα του σχολείου τους, με πολύτιμο αρωγό τα βιβλία Γλώσσας και Μαθηματικών που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Πουκαμισάς για όλες τις τάξεις του Δημοτικού.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Πουκαμισάς, ένα δίκτυο 24 κέντρων σε όλη την Ελλάδα, διδάσκουμε 9 ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, κινέζικα, τουρκικά, ρωσικά και αραβικά και απευθυνόμαστε σε παιδιά και ενήλικες. Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Πουκαμισάς οι μαθητές μας έχουν τους καλύτερους καθηγητές και μαθαίνουν να μιλούν τις ξένες γλώσσες σωστά. Η διδασκαλία των ξένων γλωσσών στα κέντρα μας χαρακτηρίζεται από 3 σημαντικές καινοτομίες:
1. Την εξατομικευμένη διδασκαλία: προσαρμόζουμε τη διδασκαλία σε κάθε μαθητή ξεχωριστά με βάση τον μαθησιακό του τύπο.
2. Φέρνουμε τη χώρα στην τάξη: συνδέουμε τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας με την ιστορία, τον πολιτισμό αλλά και την καθημερινότητα της κάθε χώρας.
3. Διαβάζω – γράφω – ακούω – μιλάω: κάνουμε εύκολη την εκμάθηση της ξένης γλώσσας με τα πιο σύγχρονα διαδραστικά μέσα και εξαιρετικά βιβλία, που κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των μαθητών.

Επιπρόσθετα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς λειτουργεί σε όλη την Ελλάδα 73 Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Η «Ρομποτική Πουκαμισάς» είναι ένα μαθησιακό περιβάλλον που έχει στόχο του να καλλιεργήσει τη δημιουργική ευφυΐα των παιδιών και να προκαλέσει το ενδιαφέρον τους στα επιστημονικά πεδία του STEM (Science= Επιστήμη, Technology= Τεχνολογία, Engineering= Mηχανική, Mathematics= Μαθηματικά). Στα Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πουκαμισάς υλοποιούμε προγράμματα για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Παράλληλα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς λειτουργεί ένα δίκτυο 73 Κέντρων Πληροφορικής για παιδιά και ενήλικες. Διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για παιδιά από τη Β΄ έως και την ΣΤ΄ Δημοτικού (Computer Kids 1, 2, 3) και για παιδιά Γυμνασίου. Ειδικά για το Γυμνάσιο τα προγράμματά μας (Computer Teens 1, 2, 3) βοηθούν τους μαθητές να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις ανάγκες του σχολείου τους, αλλά αποτελούν και σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους πορεία, καθώς με την ολοκλήρωσή τους έχουν τις γνώσεις για να συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης. Τα προγράμματα Πληροφορικής για ενήλικες απευθύνονται σε αρχάριους, σε όσους επιθυμούν πιστοποίηση γνώσεων αλλά και σε επαγγελματίες με εξειδικευμένα προγράμματα.

Τέλος, ο Όμιλός μας λειτουργεί και Φοιτητικό Φροντιστήριο. Το «Φοιτητικό Φροντιστήριο Πουκαμισάς» παρέχει υποστήριξη σε φοιτητές σε μαθήματα και εργασίες εξαμήνου, αλλά και σε ενήλικες που επιθυμούν συμμετάσχουν σε εξετάσεις και διαγωνισμούς.

Για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς, για τη σχολική χρονιά 2023-2024, προσφέρει με την επίδειξη της εταιρικής σας κάρτας έκπτωση 10% επί του τιμοκαταλόγου σε όλο το δίκτυο των φυσικών μονάδων του, με εξαίρεση, δηλαδή, των υπηρεσιών του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου Πουκαμισάς.

Δείτε αναλυτικότερα τις εκπτώσεις, τους όρους και τις προυποθέσεις:

  • Παρέχεται έκπτωση 10% επί του τιμοκαταλόγου των εκπαιδευτικών υπηρεσιών της κάθε μονάδας του δικτύου φροντιστηρίων εκτός του κεντρικού διαδικτυακού φροντιστηρίου.
  • Η έκπτωση ισχύει μόνο για τα τέκνα των μελών και όχι για άλλου βαθμού συγγένεια όπως π.χ ανίψια κλπ.
  • Το γεγονός ότι ο γονέας & κηδεμόνας είναι μέλος τουΣυλλόγου αποδεικνύεται με την επίδειξη της κάρτας μέλους του Συλλόγου.
  • Η έκπτωση υπολογίζεται επί του τιμοκαταλόγου της κάθε μονάδας και δεν αθροίζεται σε τυχούσες άλλες εκπτώσεις που έχουν συμβεί σε πρωθύστερο της παρούσας συμφωνίας στάδιο. Στις περιπτώσεις δηλαδή που ένας μαθητής φοιτά ήδη σε φροντιστήριό μας και λόγω μακρόχρονης συνεργασίας ή φοίτησης στο φροντιστήριο δύο αδελφών απολαμβάνει ήδη μία  έκπτωση της τάξης π.χ του 3%, με την παρούσα συμφωνία, η έκπτωση δεν θα ανέλθει στο 13%, αλλά θα λάβει επιπλέον έκπτωση 7% και το σύνολο της έκπτωσης θα είναι 10%.
  • Σε περίπτωση που συντρέχει και άλλος λόγος έκπτωσης, π.χ λόγω αριστείας,  ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση κάθε φορά  και δεν αθροίζονται οι εκπτώσεις μεταξύ τους.
  • Το μέλος μας οφείλει να αναφέρει το γεγονός ότι είναι μέλος του Συλλόγου Προσωπικού Alpha bank και άρα δικαιούται την έκπτωση, κατά την άφιξή  του στο φροντιστήριο και όχι κατά την διαδικασία της εγγραφής, ή μετά την εγγραφή.
  • Η έκπτωση ισχύει για το σύνολο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που διαθέτει η κάθε μονάδα μας και επιγραμματικά είναι : φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, κέντρο μελέτης για μαθητές δημοτικού, εκπαιδευτική ρομποτική για μαθητές Δημοτικού & Γυμνασίου, Πληροφορική για μαθητές & ενήλικές (προγράμματα ECDL), Κέντρο ξένων γλωσσών.
  • Η έκπτωση δεν ισχύει στο ποσόν που αφορά στην «εγγραφή» των μαθητών, αλλά στην αξία των ετησίων διδάκτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες και την διαδικασία εγγραφής στα φροντιστήρια μπορείτε να επικοινωνείτε με τη συνάδελφο κα. Σπυριδούλα Μώλου (210.3692054 και 210.3692000).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *