ΠΑΤΑΚΗΣ

 

Ο Σύλλογος εξασφάλισε για τα μέλη μας, τις παρακάτω τις παροχές για αγορές είτε από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Πατάκη (Ακαδημίας 65  –  10678 Αθήνα  –  210 3811850) είτε διαδικτυακά από το site  www.patakis.gr.

Συγκεκριμένα:

  1. Έκπτωση 10 % σε χαρτικά, σχολικές τσάντες, παιχνίδια, είδη δώρων.

. Επιπλέον έκπτωση 5% από την (αναγραφόμενη) τιμή που πουλάει το κατάστημα, στα βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη.

Δηλαδή αν ένα βιβλίο των Εκδόσεων Πατάκη έχει λιανική τιμή 20 ευρώ και το κατάστημα κάνει έκπτωση 30%, οι πελάτες του καταστήματος και του site το αγοράζουν 14 ευρώ. Τα μέλη μας θα έχουν επιπλέον έκπτωση 5% στα 14 ευρώ και θα το αγοράσουν 13,30 ευρώ.

2β. Επιπλέον έκπτωση 3% από την (αναγραφόμενη) τιμή που πουλάει το κατάστημα, στα βιβλία των υπολοίπων εκδοτών (εξαιρούνται τα ξενόγλωσσα φροντιστηριακά βιβλία).

Δηλαδή αν ένα βιβλίο άλλου εκδότη έχει λιανική τιμή 20 ευρώ και το κατάστημα κάνει έκπτωση 30%, οι πελάτες του καταστήματος και του site το αγοράζουν 14 ευρώ. Τα μέλη μας θα έχουν επιπλέον έκπτωση 3% στα 14 ευρώ και θα το αγοράσουν 13,58 ευρώ.

Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν για τα βιβλία που δεν υπόκεινται στον νόμο περί ενιαίας τιμής βιβλίου. Σε όσα βιβλία υπόκεινται στον νόμο περί ενιαίας τιμής βιβλίου, η έκπτωση θα είναι 10%.

  1. Έκπτωση από -10% έως -25% σε ξενόγλωσσα φροντιστηριακά βιβλία (ισχύει για αγορές από το κατάστημα και από το site)
  2. Για παραγγελίες μέσω site μεγαλύτερες από 15 ευρώ, δωρεάν αποστολή στα μέλη μας που κατοικούν εκτός Αττικής.

Για τις αγορές σας από το βιβλιοπωλείο απαιτείται η επίδειξη κάρτας μέλους του Συλλόγου.
Για τις online αγορές σας από τo ηλεκτρονικό κατάστημα στη διεύθυνση www.patakis.gr θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη συνάδελφο Μίκα Πανταζοπούλου στο 210 369 2041 για πάρετε τον κωδικό έκπτωσης, τον οποίο θα συμπληρώσετε στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

Ακολουθεί παράδειγμα:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *