Εγγραφές Μελών

Αθήνα, 28/6/2021

Θέμα: Εγγραφές Μελών

 

Σήμερα ο Σύλλογος κοινοποίησε στην Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού & Επικοινωνίας της Cepal τις αιτήσεις εγγραφής των μελών μας με την εξουσιοδότηση παρακράτησης της εισφοράς τους.

Η ανταπόκριση των συναδέλφων μας στο προσκλητήριο του Συλλόγου μας είναι μοναδική.

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι συνάδελφοι γίνονται μέλη στο Σύλλογό μας.

Για το σκοπό αυτό μέλη του Προεδρείου μας διοργανώνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση τηλεδιασκέψεις για την καλύτερη ενημέρωση των συναδέλφων για τις θέσεις και τις προτεραιότητές μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας είχαμε αναφερθεί στη μεγάλη συμφωνία του Συλλόγου μας με τον Σύλλογο Προσωπικού Alpha Bank για την επέκταση των παροχών στα μέλη μας.

Έτσι εντός του Ιουλίου τα μέλη μας θα λάβουν την χρεωστική τους κάρτα, την κάρτα προσφορών του Συλλόγου (για τα παλαιά μέλη ισχύει η κάρτα που έχει εκδοθεί), θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Γυμναστήριο ενώ θα επεκταθεί η δωρεάν συμμετοχή τους στο Πολυιατρείο.

Τέλος ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι όσοι δεν είναι μέλη μας αλλά είχαν τα παραπάνω προνόμια, αυτά δεν θα ισχύουν από 1.7.2021 (Πολυιατρείο, Γυμναστήριο, Κάρτα Παροχών).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας απευθύνει για μία ακόμη φορά κάλεσμα σε όσους συναδέλφους δεν έχουν εγγραφεί στο Σύλλογο να το πράξουν άμεσα.

Η ενότητα μας είναι η δύναμή μας.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
CEPAL HELLAS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *