ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Το γυμναστήριο

Το νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του Συλλόγου μας, στο κέντρο της Αθήνας, είναι γεγονός. Στον Σύλλογο μας πιστεύουμε ότι η άσκηση δεν είναι πολυτέλεια! Για αυτό στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες άθλησης δωρεάν σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Σε μια καθημερινότητα δύσκολη που επιτάσσει περισσότερο από ποτέ να φροντίζουμε την υγεία και την ευεξία μας.

Το γυμναστήριο μας, Sab Fitness Club, είναι στελεχωμένο από έμπειρους και καταρτισμένους γυμναστές με εξειδικευμένες γνώσεις, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν για να βρείτε την ιδανική μορφή άσκησης που ταιριάζει σε σας και τους στόχους σας. Μια ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε νέες προκλήσεις και νέες μορφές άσκησης. Στο Sab Fitness Club δεσμευόμαστε να ανακαλύπτουμε και να φέρνουμε ό,τι πιο νέο και καινοτόμο από τον χώρο του fitness.

• 800m2 χώροι εκγύμνασης
• 2 Αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων
• Αίθουσα πινκ πονκ
• Εξειδικευμένη ομάδα γυμναστών

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να κάνετε μιά περιήγηση στους χώρους μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, να δείτε και να κατεβάσετε το πρόγραμμα με τα ομαδικά, να δείτε video από τα εγκαίνια και τη προβολή στα τηλεοπτικά μέσα και τέλος να κατεβάστε την αίτηση εγγραφής καθώς και τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του γυμναστηρίου.

Οι ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου είναι από την Δευτέρα έως την Παρασκευή 2:00 μ.μ – 9:00 μ.μ.


Οι χώροι μας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλους τους χώρους του γυμναστηρίου μας.

               


Πρόγραμμα ομαδικών

Το αναλυτικό πρόγραμμα των ομαδικών θα εμπλουτίζεται και θα προσαρμόζεται με βάση τις ανάγκες σας κάθε μήνα.


Video

6 χρόνια Sab Fitness Club. Δείτε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές από την 6ετή λειτουργία του γυμναστηρίου μας.

Στις 21 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και από 22 Νοεμβρίου 2017 (2.00μ.μ. έως 9.00μ.μ.) το γυμναστήριο μας είναι στη διάθεση των συναδέλφων οι οποίοι μπορούν να κάνουν χρήση των χώρων και των υπηρεσιών του δωρεάν. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο πρ. διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας κ. Τραϊανός Δέλλας. Πλήθος συναδέλφων ξεναγήθηκε στους χώρους του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου μας και συνομίλησε με το προπονητικό μας team. Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Πρόεδρος της Alpha Bank κ. Βασίλειος Ράπανος, στελέχη της Διοίκησης, οι αθλητικές ομάδες του Συλλόγου, πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες.

Στο video που ακολουθεί παρακολουθήστε τους χαιρετισμούς, τις ομιλίες καθώς και μερικά στιγμιότυπα από την παρουσίαση των γυμναστών.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του Ant1, σχετικά με τα εγκαίνια του γυμναστηρίου του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank στο κέντρο της Αθήνας.


Αίτηση εγγραφής – Κανονισμός λειτουργίας

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση εγγραφής και εδώ για τον κανονισμό λειτουργίας.

Όσοι συνάδελφοι συμπληρώσουν και αποστείλουν την συν/νη αίτηση ενδιαφέροντος θα λάβουν ένα πλήρη φάκελο με στοιχεία, ερωτηματολόγιο, καθώς και τα απαραίτητα ιατρικά πιστοποιητικά που πρέπει να προσκομίσουν.

Η αίτηση ενδιαφέροντος να αποσταλεί στο Σύλλογο υπ’ όψιν κ.Τάσου Νάτσικα (τηλ. 210 3692044) με τους πιο κάτω τρόπους:

Fax: 210 3692090
Email: info@sab.gr
Ταχυδρομικώς: Ιπποκράτους 23, 106 79 Αθήνα.


Πληροφορίες

Για πληροφορίες για τα προγράμματα του Sab Fitness Club μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη της Γραμματείας Αθλητικών Δραστηριοτήτων κα. Μίκα Πανταζοπούλου στο 210.3692041.

To γυμναστήριο βρίσκεται:

Χαριλάου Τρικούπη 6-8-10, Αθήνα
Εμπορικό κέντρο Atrium 6ος όροφος
Τηλέφωνο 2111822011

site url: www.sab.gr/fitnessclub/

facebook page: www.facebook.com/sabfitnessclub/